În data de 26 feb. 2009, la restaurantul OLIVE GARDEN a fost o seară cu preparate specifice bucătăriei ruseşti. Totul a fost delicios! Care nu aţi fost, nici nu ştiţi ce aţi pierdut ...


MENIU SEARA RUSEASCĂ - РОССИЙСКАЯ BEЧEPA
APERITIVE
- TARTINE CU CAVIAR
- SLIOTCĂ CU CEAPĂ VERDE
- TARTINE CU PEŞTE AFUMAT
- FICAT DE BATOG CU LĂMÂIE
- PLACINTĂ CU VARZĂ ACRĂ
- BITOCI ( chifteluţe ruseşti din carne)

- TARTĂ CU PEŞTE AFUMAT
- PIROJKI ( piroşti ruseşti umplute cu peşte)
- DARENKICOVA (aluat cu carne şi varză acră)
- SARDINE ÎN ULEI CU LĂMÂIE
- RULOURI DE ŞUNCĂ AFUMATĂ CU SALATĂ A LA ROUSSE
- TARTINE DE SFECLĂ ROŞIE CU SALATĂ
- BLINCIHI ( clătite cu dovleac şi carne de pui)
- OUĂ UMPLUTE
- PLACINTĂ CU PEŞTE, OREZ ŞI CREVEŢI LA CUPTOR
- BORŞ DE SFECLĂ ROŞIE CU CARNE
FEL DE BAZĂ
- RULADĂ PUI KIEVSKAIA (piept de pui macerat, rulat cu unt şi condimente)
- STROGONOFF DE VIŢEL (reţeta din sec. IX, din muşchiuleţ de viţel tăiat fin, cu ciuperci, castraveciori, flambată cu coniac şi servită cu sos de smântână)

- LIMBĂ DE VITĂ CU MĂSLINE (limbă de vită sotată în ulei, vin, şi servită cu măsline)

- MUŞCHI DE PORC CU SOS DE HREAN
DESERT
- PRĂJITURĂ PAVLOVA (această prăjitură a fost special creată în onoarea celebrei balerine Ana Pavlova)
- PRĂJITURĂ CU NUCI
VODCĂ RUSEASCĂ
CONIAC RUSESC

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu