News: 13 apr. 2010

miercuri, 6 mai 2009

RENT-A-CHEF

Ai musafiri şi vrei să-i impresionezi cu o masă regească?
Pregăteşti o petrecere dar nu ai chef de gătit şi soluţia cateringului ţi se pare scumpă?
Sau poate că pur şi simplu vrei să te răsfeţi cu feluri de mâncare pretenţioase şi nu intenţionezi să te apuci de încercat reţete noi?

Soluţia este acum mai simplă şi mai convenabilă decât ai crede:
BUCĂTARUL DE ÎNCHIRIAT!

Cine este el?
Unul dintre bucătarii profesionişti de la câteva din restaurantele de top ale Bacăului. Majoritatea dintre ei lucrează pe schimburi şi în timpul lor liber preferă să câştige astfel un venit suplimentar, pe lângă salariul de la restaurant.

Ce poate face?
Fie că pregăteşti doar o masă în doi, sau organizezi o petrecere, bucătarul de închiriat va discuta cu tine, va înţelege nevoile tale, îţi va propune un meniu, va face o estimare de preţ, se va ocupa de aprovizionare, va veni la tine acasă şi îţi va pregăti preparatele solicitate. În unele cazuri el poate asigura şi servirea, iar în situaţii mai complexe poate veni însoţit de un ajutor sau un ospătar ori mai mulţi. După eveniment, el îţi va lăsa bucătăria lună.

De ce să nu prefer cateringul?
Soluţia alegerii unei firme de catering presupune costuri mărite ce includ TVA, salariile personalului, alte cheltuieli ale firmei, şi, bineînţeles, un adaos comercial consistent la alimentele procurate şi costul serviciilor de pregătire a mâncării. Prin comparaţie, închirierea unui bucătar poate fi jumătate sau chiar mai puţin decât costurile cu cateringul (alimentele cumpărate nu vor avea adaos comercial, nu există alte costuri decât manopera bucătarului, eventual un mic bacşiş dacă aţi fost mulţumiţi de serviciile sale).

Cât costă de închiriat un bucătar?
În funcţie de complexitatea comenzii sau de numarul de invitaţi se stabileşte de comun acord un tarif ce se plăteşte înaintea evenimentului. Orientativ, se poate considera un tarif de 50-100 de lei pe oră, în funcţie de complexitatea comenzii sau reputaţia bucătarului.

Cum se face rezervarea?
Foarte simplu: suni la 0744.775.772 sau trimiţi un email la george_oprisan@yahoo.com şi spui data, locaţia şi tipul de eveniment. În cel mai scurt timp vei fi sunat înapoi chiar de către bucătar care îţi va cere câteva date suplimentare şi îţi va face o estimare de preţ.

ATENŢIE!
Este disponibil pentru închiriat şi GRATARAGIU cu experienţă! El va veni cu grătarul şi cu trusa lui de scule, inclusiv cu lemne şi cărbuni, îmbrăcat în mod igienic, profesionist. El ştie de unde să procure cei mai gustoşi mici, cârnaţi sau frigărui, cum să pregătească carnea la baiţ, astfel încât să aveţi parte de un grătar de pomină, iar tu să te relaxezi la o bere rece cu invitaţii tăi, fără grija focului, şi fără să te îneci în fum.

VREI UN JOB SUPLIMENTAR?
Eşti cumva un bucătar priceput care vrei astfel să realizezi un venit suplimentar în timpul liber?
Sună la 0744.775.772 să ne cunoaştem şi să intri în evindenţa noastră.








Un comentariu:

1Q spunea...

:)). Daca ar costa 50-100 lei ora ....s-ar imbogati multi bucatari.......nu ar avem bucatari atat de pretiosi in bacau care sa merite asa multi bani pe un eveniment. In general la asemenea evenimente se sta cate 6-8 ore.....pana prepari ....servesti ...mananca ...se distreaza .....o prajitura acolo......curatenie .....se intinde treaba. Intr-adevar sunt bucatari care castiga si 10.000 euro intr-o ora ......dar nu este cazul la Bacau.

Bacăul de altădată ...