News: 13 apr. 2010

duminică, 7 septembrie 2008

PRIVATE DINING CLUB, ADICĂ UN ALT CLUBARESTAURANT

Update la 4 ian. 2010: Restaurantul are un nume nou: MARLENE.

Update la 16 feb. 2009: Pentru iniţiativa organizării de evenimente (sperăm la continuitate) , pentru capacitatea de a se adapta la nevoile clienţilor şi pentru stilul modern şi profesionist de conducere al afacerii, Restaurantul PRIVATE DINING CLUB primeşte o treaptă de apreciere suplimentară şi este cotat cu ****

Update, 16 feb. 2009: Petrecere de Sf. Valentin la Private Dining Club

“Avem un spaţiu. Ce facem cu el?” Pesemne ca aşa s-or fi întrebat patronii când s-au decis să valorifice altfel spaţiul din cartierul Nord, de la capătul străzii Buciumului.
“- Să-l facem restaurant!” “- Dar să aibă şi bar” “- Atunci să ara
te ca un club” “- Da! Şi să fie ceva privat” Şi, uite aşa, uşurel-uşurel, a apărut PRIVATE DINING CLUB, o chestie "funky fusion", adică un clubarestaurant. Cu încuietoare şi interfon la intrare. Cum ar veni ceva de genul poate să intre toţi, dar nu toată lumea …
Dacă e să mă iau după denumire, asta ar însemna că este un l
oc special dedicat unui numar restrâns şi privilegiat de muşterii. Dar eu, şi am băgat de seamă că şi alţii, am intrat bine merci, fără să spun vreo parolă la intrare, şi fără să-mi fie scanat irisul sau mai ştiu eu ce. Aşadar, un alt loc cu nume pus într-o pauză de inspiraţie …
Ce te frapează încă de la intrare, este uşa imensă, sculptată manual cu multe detalii foarte minuţioase, dar care, din păcate, pare din alt film. După cum se poate lesne observa, această uşă pretenţioasă se potriveşte ca nuca-n perete cu restul clădirii. Dar dacă aşa a vrut patronul, mai poate să zică cineva ceva?

În interior, după o serie de coridoare, ganguri şi holişoare ajungi şi la sala cu mese. Pentru că mai există şi o sală cu bar, mai întunericită (!). Stilul decorativ este unul destul de îndrăzneţ, deosebit dar prietenos. Combinaţia alb-negru folosită la podele şi mobilier contrastează cu roşul aprins şi verdele de pe pereţi şi tavan. M-a depăşit uşor, ca nivel de înţelegere, prezenţa unor conducte de canalizare negre, aplicate pe tavan. Deşi sunt convins că nu au decât rol decorativ, subconştientul meu refuza să accepte că prin ele nu circulă ceva foarte, foarte nepotrivit cu o sală de restaurant …
Foarte drăguţe şi deosebite sunt divanurile de la unele mese, pline
de perne de mai multe feluri, care creează o atmosferă uşor orientală în tot salonul. Bănuiesc că sunt şi foarte confortabile, şi regret că nu le-am încercat.

Deşi eram aproape singur, am primit meniul cu o mică întârziere, de la un nene care, am băgat de seamă, era şi barman, şi ospătar, poate şi un fel de şef de sală, oricum, era singurul de pe acolo. După ţinuta casual, total nepotrivită unui ospătar, cred că ţinea chiar şi loc de clienţi, în lipsa unora veritabili.
Meniul este unul foarte subţire, mă refer la oferta de preparate. Nu am găsit la capitolul supe sau ciorbe decât o (una) ciorbă rădăuţeană, fapt ce nu mi-a mai fost dat să întâlnesc până acum. După cum cred că bănuiţi deja, la felul întâi am comandat o ce? O ciorbă rădăuţeană, bineînţeles!
Vă semnalez un fapt ce îl gasesc interesant: la începutul meniul
ui vă sunt sugerate câteva combinaţii de preparate (de exemplu felul unu plus desert, felul unu şi doi plus desert, etc.) la preţuri mai avantajoase decât dacă ar fi fost comandate separat. Ceea ce am făcut şi eu, alegând o combinaţie 1 plus 2 plus desert, deşi ospătarul-barman-şef de sală al clubarestaurantului mă avertizase că nu o să fac faţă cantităţilor. Cât avea să se înşele …

Despre ciorbiţă n-am ce să vă spun mare lucru: o rădăuţeană clasică, plină de fâşii delicioase din piept de pui, dreasă cu multă smântînă şi servită cu un ardel iute pus la oţet. Foarte bună. O fi fost ea, săraca, singura din meniu, dar măcar era vedetă în categoria dânsei.
Ciorba rădăuţeană, după cum îi spune şi numele, a apărut pentru prima dată doar cu vreo 15 ani în urmă, în zona Sucevei, în Rădăuţi acolo unde a fost inventată reţeta de către o doamnă, pe numele ei Cornelia Dumitrescu. După spusele ei, s-a dorit a fi o variantă la ciorba de burtă, o variantă pentru cei cu gusturi mai fine sau care nu agreeau
ideea de burtă. Iniţial se folosea la prepararea ei pieptul de curcan, dar cea mai des întâlnită variantă e acum cu piept de pui, câteodată şi pulpe de pui.
Foarte bune mi s-au părut şi pâiniţele proaspete, făcute acolo, lucioase ca plăcintele pe care bunica le ungea cu o pană înainte de a le băga la cuptor.
Felul doi a fost un cotlet de porc la cuptor, făcut cu mere şi aromat cu rozmarin, cu garnitură de cartofi ţarăneşti la cuptor. Faptul că în meniu era prezentat cu garnitură de piure, asta e un lucru secundar. Din punctul meu de vedere, mai bine a mers cu cartofii făcuţi la cuptor. Dar iar ne lovim de această problemă veche: una zicem în meniu şi alta aducem în farfurie.
Din nou, faţă de gustul mâncării nu am nici un reproş de făcut. Totul a fost ok, trebuie neapărat să încercaţi şi dumneavoastră un cotlet preparat în acest fel. Câteodată, de fapt aproape tot timpul, la pregătirea cărnii pentru preparare uităm cu uşurinţă de ierburile aromatice, care pot complementa de minune cu gustul ei. Mai ales în restaurante, acest lucru n-ar trebui să se întâmple niciodată. Mie, acasă, mi se poate ierta faptul că din grabă sau superficialitate arunc în tigaie o simplă bucată de carne, fără să o mai alint mai întâi cu nişte condimente, altele decât sare şi piper.
Aşadar, nici felul unu, nici felul doi nu pot să spun că au fost spectaculoase, ba chiar sunt banale pentru restaurantele de la noi. E drept, bine făcute, gustoase, dar atât. E un blestem cred că nu putem scăpa de aceste cotlete şi cefe de porc. Peste tot dai de ele, cu mici variaţiuni de preparare. Cred că şcoala bucătarilor a durat vreo oră şi jumătate, cam cât se poate învăţa temeinic despre această pereche. Nu urmăreşte nimeni emisiunile de pe la televizor, nu ne crede nimeni că am mai avut ocazia să ieşim şi noi din ţară şi să vedem cum e prin restaurantele adevărate?
Desertul a fost o budincă de vanilie cu ananas, kiwi şi frişcă. Adevărată, naturală, adică se poate dacă se vrea.
Două lucruri mi s-au întâmplat în premieră la acest restaurant: n-am mai dat de veşnica frişcă de la tubul de spray, şi am servit masa la o masă fără faţă de masă (sic!). Nu că n-am putut să înghit din cauza asta, dar nu mă pot opri să observ tendinţa minimalistă în aranjarea meselor. Feţele de masă obişnuite şi-au redus treptat mărimea, ajungând simple naproane care nu acoperă toată suprafaţa mesei (aşa e moda!), iar aici am constatat că au dispărut cu totul (moda de avangardă, neh …). Mă pregătesc psihic pentru următorul pas când, probabil, se va renunţa la masă cu totul.
Concluzia vizitei: un proiect ce se dorea iniţial unul cu pretenţii, elitist şi exclusivist, eşuat într-o chestie de genul „hai să vedem ce se mai poate face din el”. Să vă spun un secret, domnilor patroni: înainte de prima cărămidă pusă la ridicare unui restaurant nou, găsiţi-vă un bucătar adevărat, nu unul recalificat sau preluat pe proces verbal odată cu locaţia. Vom şti să apreciem acest lucru şi ne vom cheltui banii cu plăcere la dumneavoastră.

Atmosfera generală ***
Menu **
Servire **
Calitatea preparatelor ***
TOTAL ***

PRIVATE DINING CLUB
str. Bucium,
nr. 85,
Bacău
rezervări la tel.0744.343.241

49 de comentarii:

Anonim spunea...

domnule oprisan,ca de fiecare data,cand citesc un articol de-al d-voastra,raman placut surprinsa de toate detaliile importante pe care le afisati despre restaurantele noastre din bacau.imi place ca sunteti exigent si nu va scapa nimic.
sunt totusi curioasa sa vizitez si eu acest ~PRIVATE DINING CLUB~,dar cum am specificat mai sus,il fac doar din curiozitate si din placerea de a proba locuri noi!
astept cu nerabdare urmatorul articol!

Anonim spunea...

:)) in sfarsit vad si eu pusa public o nemultumire generala de care tot am batut campii la mai toate comentariile postate de catre mine pe acest blog. Patronatul din bacau nu vrea sa priceapa ca in scurt timp oamenii vor merge la restaurant ca sa se respecte si sa fie placut surprinsi de catre preparate sau macar sa primeasca preparate la standarde foarte ridicate. Suntem satui de tochituri cu cartofi din friteoza si ceafa prajita la grilul de bucatarie.......suntem satui de clatite ......suntem satui de cotlet , ceafa , muschi de vita si piept de pui . Platim mancare nu materie bruta ........vrem sa ne faceti voi salata ........sa-mi puneti voi sare pe cartofii pai. Ne-ar face placere sa respectam un bucatar care a indraznit sa ne gateasca o ureche de porc in stil asiatic........sa aiba curajut sa treaca in meniu preparate inovatoare si cu o complexitate mai ridicata . Ne-ar face placere sa vedem cum un bucatar ia o materie prima caruia unui om obisnuit nu-i spune nimic , iar el sa ne uimeasca cu un preparat delicios. Ne-am saturat de babele de la RMB si Miorita......asteptam sa moara ..... sa nu le mai intalnim .......preparatele lor :)). Eu sunt acela cu prezentarile ........eu am o problema cu babele si nu ma numesc Sebi ......dar te stiu Adi.

Anonim spunea...

cel mai aiurea restaurant care se putea infiinta in bacau este PRIVATE DINIG CLUB.O SA VA INTREBATI DE CE FAC ASTFEL DE AFIRMATII!?PT CA ESTE SITUAT LANGA O MARE PANARAMA O COCIOABA DE TIGANI CARE AU PATURI IN GEAM.NUMAI LOCATIA CARE ATI ALESO ESTE UNA CARE LASA DE DORIT
DEGEABA AVETI MENIU SOFISTICAT DACA NU VINE NIMENI SA-L DEGUSTE MACAR. FIGURILE PE CARE LE AVETI SI CA SA FIU MAI EXPLICITA,PESTII DIN BAIE NU ISI AU LOCUL LA NOI IN BACAU. ATI BAGAT BANI FARA SA GANDITI. DAR CE SAI FACI ASTIA SUNT PARTONII DE PESTE NOAPTE CARE AU BANI DAR NU STIU CE SA FACA CU EI.CUVANTUL CARE VI SE POTRIVESTE CEL MAI BINE ESTE UNUL SINGUR"NASPA"

Anonim spunea...

Eu am fost acolo si drept sa va spun am ramas total impresionat de toate detaliile pe care le-am observat. Intr-adevar cam prea exagerat pentru zona aia de oras in schimb sa nu uitam ca acolo aproape e si noul Mall Arena.
Mancarea e absolut de exceptie si nu sunt de acord cu dumneata domnule oprisan ca acolo sunt mancauri banale. Am mancat cocosel frantzesc confiat si un desert de mi-am adus aminte o luna de el, ceva din ciocolata. Ce-i a lor e a lor... Eu si prietena mea ne-am simtit minunat. Sant sigur ca si nunta noastra o sa o facem tot acolo, chiar abia astept sa stabilim data. Salutari

Anonim spunea...

sa stiti ca as fi apreciat mai mult daca ati fi spus sincer ceva, orice ...
asa, ati preferat sa o faceti pe comentatorul dezinteresat, in 4 locuri diferite, in interval de 2 ore. vezi:
- La Taverna, 5:13
- Private DC, 5:47
- Amarante, 6:14 si 6:21
- Bistro Primera 7:06
banuiesc ca sunteti cineva din conducere, sau poate chiar patronul, si, sincer, va doresc sa aveti succes cu acest restaurant. eu cu siguranta am sa revin, si daca lucrurile se vor prezenta bine, exact asa vor fi descrise si aici.

Anonim spunea...

Nu intru in fiecare zi pe aceasta pagina si daca tot am facut-o m-am uitat cam la toate adresele restaurantelor. Deci e ceva normal ca au fost mai multe comentarii in aceeasi zi, la intervale apropriate.

Anonim spunea...

Nu vă contrazic deloc. Eu mă refeream la conţinutul mesajelor care laudă şi sună a reclamă pentru restaurantul unde se pare că dvs. aveţi interes. În locul dvs. aş lăsa clienţii să vorbească de bine restaurantul, şi nu să insult inteligenţa cititorilor acestui blog cu mesaje de reclamă mascată.

Anonim spunea...

Nu se stie daca isi face reclama .....am trecut si eu prin acest local si......arata chiar bine..mai ales pentru stilul abordat in bacau unde gasim aproximativ aceleasi lucruri la multe retaurante. A propos .....eu am trecut prin cateva restaurante si sunt foarte dezamagit iar partea ironica este ca mai singurul restaurant unde as trage o fuga sa mananc ceva autentic si proaspat (luand in seama sezonul mort cand nu este vanzare) .......este un FAST FOOD ....o rusine imensa pentru nivelul preparatelor din Bacau. La Sister's Grill mai exact am mancat o pizza turceasca autentica si un hamburger cu o carne condimentata cu experienta (probabil ca hamburgerii erau adusi direct din turcia ca slabe sanse sa fie facuti la noi). Postez acest comment deoarece ma regasesc in pielea persoanei de mai sus ..........am ramas foarte placut impresionat de ceva care instiga la o reclama pozitiva . Cunosc un bucatar de la acest restaurant si stiu ca ar putea sa aduca pe masa bacauanilor ceva mai profesional.....acum depinde de restul factorilor......patronat ....partea materiala......stilul abordat .... etc.

Anonim spunea...

Pe la mijlocul lui ianuarie 2008, restaurantul "PRIVATE" de pe str. Bucium 85, Bacau, va organiza "Seara italiana" cu Maestrul ANTONIO PASSARELLI precum si degustare din renumitele vinuri italiene MASCARELLO.
Asteptam pe toti gurmanzii actuali cat si pe cei in devenire, ca si pe dumneata domnule Oprisan.
Relatii la tel. 0744343241

Anonim spunea...

Nu pot decât să mă bucur şi să vă felicit pentru această iniţiativă. Vă mulţumesc pentru invitaţie şi aştept de la dumneavoastră mai multe informaţii despre acest eveniment, pe care îl voi promova şi eu.

Anonim spunea...

Ce se mai aude cu Seara italiana? A fost o gluma?

Anonim spunea...

NU, NICI VORBA! NU MI-AS PERMITE. D-UL PASARELLI A FOST FOARTE OCUPAT IN ULTIMA VREME CU PREZENTARI PENTRU PERONNI SI L-AU ANUNTAT IN ULTIMUL MOMENT CA AR MAI AVEA SI LUNA IANUARIE TREABA CU EL. ASTA ESTE! I-AM CONTACTAT SI NOI PE CEI DE LA PERONNI, POATE REUSIM SA COLABORAM SI SA ORGANIZAM CEVA SPECTACULOS, ASA CUM NE-AM OBISNUIT CLIENTII IAR MAINE PRIMIM UN RASPUNS PRECIS. ORICUM CU PERONNI SAU FARA, SEARA ITALIANA VA AVEA LOC!!! PASARELLI E UN BUCATAR DE VALOARE DEOSEBITA SI UN OM DEOSEBIT. CEI DE LA MASCARELLO (VINUL "MASCARELLO")ABIA ASTEAPTA, AU FOST FOARTE IMPRESIONATI DE LOCATIE, SPRE DEOSEBIRE DE TINE... SI AU INTELES SI CE E CU TEVILE ALEA DE PE TAVAN... ITI EXPLIC EU SI TIE CAND MAI VII PE AICI CE-I CU ELE. ORICUM AI SA FII PRIMUL, BINEINTELES SI CITITORII TAI, CARE AFLA DATA EXACTA A EVENIMENTULUI. TE SALUT!

Anonim spunea...

Cornel, multumesc pentru informatii si pentru ironia fina :)
Voi promova pe prima pagina evenimentul, fara obligatii, asa cum as face pentru oricare alt restaurant, daca vreunul din ele ar avea astfel de evenimente binevenite pentru publicul avizat.
Abia astept sa mai adaug o steluta la restaurantul tau ...

Daryus spunea...

daryus spunea...avand in vedere calitatea si serviciile oferite de "marile restaurante"din bacau la momentul actual ...... merg cu incredere la PRIVATE sa imi iau pranzul,sau de ce nu sa petrecec o seara cu prietenii.

Anonim spunea...

George, esti invitatul meu, impreuna cu perechea ta bineinteles, pe 14 februarie de "Ziua indragostitilor". Distractie la maxim! Muzica cu DJ, concursuri de pupacit, concursuri de Karaoke, tot tacamul. De mancare nu mai pomenim; cine a mai fost pe aicea stie ce-l asteapta! Ai sa-ti aduci aminte... Confirma-mi te rog pe blog sau la 0744.34.32.41.

Anonim spunea...

Cornel, multumesc de invitatie; 90% cred ca am sa fiu acolo impreuna cu sotia mea. Mi-am permis sa promovez evenimentul pe prima pagina, sper sa nu te superi ...

Anonim spunea...

Super, va astept!!

Anonim spunea...

Domnule Oprisan, dintr-un consumator subiectiv care-si dadea si el cu parerea, pe zi ce trece am marea placere sa observ ca evoluati intr-un critic gastronomic obiectiv. Va mai duceti si prin bucatarii, mai analizati si piata muncii, mai cumpaniti la rece si problemele pe care le au administratorii de restaurante si le mai dati putin curaj, cum ca in sfarsit cineva se mai uita si in spatele cortinei. Multa lume citeste reportajele dumneavoastra, atat de pe blog cat si din revista si chiar influentati deciziile stimatilor cititori ca unde si ce se mananca si se distreaza mai bine, iar cunoasterea mai buna a dedesubturilor gastronomiei nu face decat sa aduca beneficii consumatorilor care va acceseaza.
Ce mai, felicitari!

Anonim spunea...

IMI PARE BINE CA TI-A PLACUT! TI-AM EXPLICAT CE E SI CU TEVILE DIN TAVAN...
De "DRAGOBETE" o facem si mai lata, nici nu se putea altfel!
Seara romaneasca totala! Ca sa le aratam tuturor ca si romanii indragostiti au ziua lor speciala.
Platou cu aperitive traditionale, piftie de curcan si pastrav afumat de casa, sarmalute aburinde cu smantana si scarita frageda de purcel, iar la sfarsit renumitele placinte moldovenesti "Poale-n brau". Bineinteles, paharul de sampanie din partea casei, pentru deschiderea apetitului nu va lipsi.
Avem de toate: D.J., ansambluri de dansatori, muzica populara live, concursuri de tot felul cu premii pe masura si nelipsitul karaoke. Distractie si mancare pentru toate gusturile si preturi pentru toate buzunarele. Tu esti invitatul meu nr. 1. Salutari doamnei!

Anonim spunea...

Cornel......felicitari!

cum zicea si nasul meu, asemenea momente deosebite le poti trai numai la o nunta sau cumetrie reusita.
m-am simtit extraordinar iar mancarea a fost la inaltimea pretentiilor locului.

Anonim spunea...

Super tare locul...

Anonim spunea...

Ce se mai aude de Passareli?? Sau l-am ratat???

Anonim spunea...

Cel mai mare kitch pe care l-am intalnit intru-un restaurant a fost la PRIVATE.As dori sa imi spuna patronul care isi face atata reclama acestei locatii cum pot manca doua persoane la o masa de 50*50 cm.

Anonim spunea...

Sincer am si uitat de D-nul Pasarelli. Urma sa ne contacteze dupa ce termina cu nu-stiu-ce-promotii, insa se vede ca a lasat-o si el mai moale. S-o fi gandit poate ca nu ne ma permitem, acum cu criza asta. Nu vreau sa detaliez suma pe care o cere,insa la un numar maxim de persoane participante, cam 100 lei din pretul meniului, ar fi numai onorariul dansului. Daca mai pui si celelalte deasupra, ar ajunge o seara ca asta cam la 170 lei de pesoana. Mult, putin, spuneti dumneavoastra. Noi mai tinem legatura cu dansul si daca iese ceva va anuntam.

Anonim spunea...

Banuiesc ca nu ai probat si de aceea ai dubii. Exact masurat, au 55cm pe 55cm, Alea de la Hanovra au 50cm! Asta a fost absolut cu intentie si nu din economie de spatiu sau bani. Multi, printre care ma numar si eu, le considera foarte intime, ceea ce s-a si urmarit in proiectarea initiala. Unde mai stai, fata in fata, atat de aproape de partenerul tau, in afara bineinteles de locul mai sus amintit? Cat despre incaput la masa, sincer nu s-a plans nimeni din cei care au mancat la noi, chiar si din cadrul numeroaselor nunti, cumetrii si atator alte petreceri la care am fost gazda.

Anonim spunea...

cel mai naspa restaurant,foarte scump si cel mai antipatic patron!Nu va recomand sa mergeti!

CORNEL spunea...

Cineva care ma iubeste...?
Hai sa revenim la lucruri serioase: In fiecare VINERI seara, invitam pe toti amatorii de distractii sa rezerve locuri. Seara de dans (no club) si Karaoke pe saturate. Muzica pentru toate varstele si preturi pentru toate buzunarele. Cine a fost stie ce spun. Deja suntem la a 5-a saptamana si de fiecare data a iesit mai tare ca vinerea trecuta. Toata lumea e super incantata si petrecerile tin si pana dimineata.
Salutari domnule Oprisan, chiar va asteptam sa veniti, cu perechea bineinteles, sau cu prietenii si sa dati o parere sincera, asa cum ne-am obisnuit sa auzim de la dumneavoastra. Salutari!

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
George OPRISAN spunea...

Am sters comentariul de mai sus pentru ca nu intereseaza pe nimeni cum a facut patronul rost de banii de restaurant. Cat despre problemele cu fostii sau actualii angajati, deasemenea nu acesta este locul de dezbatut asemenea probleme. Daca totusi lansati acuzatii, declinati-va identitatea sau/si aduceti probe.

Andrei spunea...

Lumea vorbeste usor de rau domnule Oprisan, insa de bine mai rar.Eu personal am avut cumetria la Private. Nu e cel mai minunat loc insa m-am simtit primit foarte bine iar mancarea a fost impecabila si scump deloc. Mie mi-au fost recomandati de cineva foarte pretentios. Am aflat ca sefa de acolo face personal mancarea si are grija de tot si mi-a aratat cu ocazia botezului si bucataria. N-am avut ce sa comentam. Felicitari pentru site, l-am descoperit de curand si e prima oara cand comentez ceva. Succes!

un prieten spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
DALEGURII spunea...

Inca odata sunt nevoit sa intervin si sa atrag atentia ca pe acest blog nu sunt binevenite atacurile la persoana si limbajul buruienos. Am trimis insa textul destinatarului ...

Allynutz@ spunea...

Hello....super tare restaurantul "Private" deci si prin urmare nu veti mai vedea restaurant in Bacau cu aemenea bunatati.....Bravo voua....felicitari...Salutari...va pup

Roxana spunea...

Mie imi place foarte mult restaurantul PRIVATE .Eu si sotul meu mergem cu placere acolo ba chiar vineri sotul meu isi va aniversa ziua de nastere acolo.Va fii super .Felicitari lui Mady si lui Cornel pentru pentru ceea ce fac acolo.

Mady spunea...

Multumim de apreciere! Facem tot posibilul ca toti clientii nostri, prieteni sau straini, sa se simta in largul lor iar mancarea si srviciile sa fie impecabile. De mancare ne facem mai putine griji decat de servicii, pentru ca eu personal supraveghez bucataria zi de zi, si prepar mai toate mancarurile care ajung pe masa clientilor nostri, atat din restaurant cat si cei care comanda la domiciliu sau la birou.
Multumesc inca o data celor care ne apreciaza, iar pe ceilalti care au avut nemultumiri, ii rog sa ne mai dea sansa la revansa,

CORNEL spunea...

Asa este, restaurantul are un alt nume : MARLENE. Si omagiu si ofranda adusa bucatarului, sufletul acestui loc... Oricum numele era depasit caci nu mai suntem deloc asa "private"... Ne-am transformat intr-un local foarte apreciat printre tinerii din oras mai ales pentru cei din zona Nord, apreciat mai ales pentru petrecerile de pomina si mancarea impecabila. Un local unde s-a impus buna cuviinta si respectul fata de fiecare consumator. Aici oricine se simte ca la el acasa si ne mandrim cu asta. Te asteptam vinerea George, la Karaoke... ai promis!
Salutari doamnei.

C. spunea...

Chiar marfa la voi, la Karaoke. Am fost si eu odata, mai marfa ca la Yamy..., pot sa te asigur Cornele.

1Q spunea...

Yamy deja se incadreza in genul de locatii de ti se lipesc coatele de masa. Pacat de conducere.

CORNEL spunea...

George, la karaoke n-ai venit... Te asteptam duminica!!!!!!!!!

Anonim spunea...

AS VREA TOTUSI SA VAD SI EU CEVA ORIGINAL IN BACAU (NICI INTR-UN CAZ INCA UN RESTAURANT DE FITE DE MAHALA CU UN PATRON PE MASURA) CHIAR NU AVEM NIMIC DE CALITATE, NE-AM TRANSFORMAT INTR-UN TARG DE PROVINCIE IN CARE AU SUCCES (SAU MAI CURAND N-AU) TOT FELUL DE NOUVEAU RICHES DE FAPT IN MOLDOVENESTE FOSTI BISNITARI.

Anonim spunea...

SI TOT DESPRE ACEST PRIVATE/MARLENE, CEI CARE IL LAUDATI ATI MANCAT VREO DATA PIZZA DE ACOLO? PENTRU CA SINCER, DACA V-A PLACUT INSEAMNA CA NICI APRECIERILE CU PRIVIRE LA CELELALTE FELURI DE MANCARE NU MERITA ATENTIE.

Valentina spunea...

Tu ai ceva cu patronul se pare, nu cu mancarea de acolo sau mai ales cu pizza. Eu stau prin zona si sunt o obisnuita a acestui local si vreau sa spun ca pizza mai buna ca aia nici nu am mancat in oras. Si cand mai mananci si meniul zilei la 10 lei, chiar ca nu ai ce comenta, decat daca esti pur si simplu rauvoitor sau mai degraba rauvoitoare...

Anonim spunea...

FARA SUPARARE DAR E SINGURUL LOC IN CARE AI MANCAT PIZZA? EVER? CA ALTFEL NU-MI EXPLIC DE CE ITI PLACE TOCANITA AIA CARE MAI E SI SPECIALITATEA CASEI CU "SURPRIZA" DA UNA NEPLACUTA TOTAL. DAR SA LASAM PIZZA, OARE DOAR MIE MI SE PARE UN RESTAURANT CAM KITSCH INTR-O LOCATIE NEPOTRIVITA SI PLIN DE PRETENTII NEDIGERABILE?

Anonim spunea...

SI DACA ESTI DE PRIN ZONA CHIAR NU TE-AU ENERVAT TOATA VARA TRECUTA URLETELE BETIVILOR TALENTATI CARE STAU PANA LA PATRU DIMINEATA SI FAC KARAOKE? CA PATRONU TINE RESTAURANTUL IN THE OPEN CU GEAMURILE CASCATE CA SA AUDA TOT "RAUVOITORU" CARE VINE DE LA SERVICI SI VREA SA DOARMA O SUMA DE MANELE INTELECTUALE. DACA TOT VREI SA LAUZI CEVA GASESTE ALTA LOCATIE CA MAI SUNT SLAVA DOMNULUI.

Florin spunea...

Tu chiat ca esti un de ala care nici nu face, dar nici pe altul nu lasa. Un "amarat" de ala care traieste din invidie si in loc sa se bucure de viata carcoteste toata ziua ca ce fac altii nu e bine. Fa tu o locatie de aia "originala", ca pentru un patron "bine crescut" deja esti numai bine...! Pari vreun vecin dobitoc, ca in "mahala" la ce sa te astepti... Acuma spui ca n-ai unde sa te duci, acuma spui lu fata aia sa laude altceva ca are ce... Hotaraste-te rauvoitorule! Vezi ca eu nu am pus ca tine in ghilimele cuvantul ala, pentru ca te caracterizeaza exact. Deci nu unul, sunt macar vreo 6 localuri in Bacau unde poti iesi fara sa-ti para rau ca ai dat un ban. Vezi lista aia de la inceput, ca nici degeaba nu munceste administratorul acesta de Site, ci ca sa indrume oamenii si sa le deschida ochii...bineinteles la aia care vor sa vada...
Salutari!

Anonim spunea...

IN PRIMUL RAND AR TREBUI SA INVETI SA SCRII PENTRU CA STAI DESTUL DE PROST LA CAPITOLUL ASTA SI DIN ACEASTA PERSPECTIVA TE-AS SFATUI SA CAUTI ALT SITE PENTRU COMENTARII PENTRU MANELISTI.. DE EXEMPLU. DIN CATE AM INTELES OAMENII CARE COMENTEAZA AICI DISPUN DE O ANUMITA INTELIGENTA SI UN VOCABULAR SI CHIAR SUNT SCOSI IN LUME. DACA AM O PARERE CARE NU COINCIDE CU A TA PRIVITOR LA UN RESTAURANT, ASTA NU INSEAMNA CA SUNT UN DOBITOC, ASTA INSEAMNA CA AM NISTE STANDARDE DE CARE MATALUTA NU DISPUI. DAR NU ARE SENS SA CONTINUI ACEASTA DISCUTIE CU UN NEVERTEBRAT CARE PRESUPUN CA ARE AFACERI CU PATRONUL DE LA PRIVATE/MARLENE SI DE AICI ATATA INFLACARARE.

roxy spunea...

salut,
acum v am descoperit.marfa!v am vazut si pozele dar de ce nu apare si mady ca doar ea duce tot greul acestei afaceri cel putin asa zice lumi.succes

Anonim spunea...

Da, intr-adevar oare de ce nu apare si Madi???? Poate pentru ca celebrul 'Cornel' alias 'Don Juan' doreste sa para 'available' tutor femeilor asa cum a facut o viata intreaga??????? E chiar amuzanta toata conversatia!!! Si anonim ai dreptate totala!!! Cine nu-l cunoaste pe acest sarlatan care si-a facut bani din furtisaguri si inselaciuni, sa mearga sa manance la restaurant la el!! :))) Numai sa nu le stea mancarea in gat de atatea blesteme!!!

Anonim spunea...

Stimate Domn Oprisan, dumneavoastra si Garda Financiara, v-ati intrebat vreodata de unde au provenit acesti bani pentru construirea acestui restaurant??? Poate ca a venit timpul.....

Bacăul de altădată ...